2010. május 9., vasárnap

És megint papír!

Egy internetes áruházban találtam néhány gyönyörű bádog kaspót. Amint megláttam őket, rögtön tudtam, papírból fogom megcsinálni! A mintát egész egyszerűen egy puha felületen (újságpapír) jó erősen rányomva a golyóstollat átrajzoltam. Így született a dombornyomat, amelyet aztán az alapozó sötétbarna festést követően fültisztító pálcikára kent bronz akryllal sikerült kieemelnem. Az eredmény még engem is meglepett. Ezt a technikát még biztosan gyakran fogom alkalmazni!
A növényeknek nem tesz jót a közeli fotózás, a részletek nem teljesen egyeznek az eredeti növényekéivel, de végül is az összhatás a fontos!
Az ajándéktasak egy kísérlet volt, de pontosan illik a leendő beállításhoz.



A szennyeskosár esetében csak a papírcsíkok szövése egy jó hosszú filmbe került. Elég pepecs munka, de hát mi nem az a miniatűrizálásban?

És végül, de nem utolsósorban köszöntöm az új követőimet néhány virággal a kertemből! Remélem sok örömet és érdekességet találtok, miközben a blogomat nézegetitek, és gyakran visszalátogattok!

4 megjegyzés:

  1. The plants really just sentence. Nice.

    VálaszTörlés
  2. A mi me encantan tus plantas, son dificles de hacer y a ti te han quedado genial!!!
    Y la cesta de la ropa, te ha quedado muy real, preciosa
    besitos ascension

    VálaszTörlés
  3. Hi,

    For some reason your English blog wont let me leave a comment so I'll write here :) I just thought you to know that floor in my bathroom is this free printable from this fab site http://www.jennifersprintables.com/printables1.html

    Ira

    VálaszTörlés
  4. Hola mi nombre es Nati y despues de visitar tú blog durante un rato, he podido darme cuenta es muy interesante y simpatico, es un blog de los que te hacen sentirte bien en él, yo he visitado muchos blog desde que estoy en este mundo. Pero lo que mas me ha gustado del tuyo que me hace sentirme como en casa y que es muy especial, tiene cosas que no he encontrado en otros blog y quizas seas TÚ.
    He decidido quedarme como segidora y si tú quieres candidata a tu amistad.
    felicidades por lo que estás consiguiendo es algo grande y llegarás muy lejos.
    Yo tengo dos blog a los que me gustaria invitarte, uno se llama:"LOS CUENTOS DE NATI" y el otro:"LOS PREMIOS DE NATI".
    En el 1º encontrarás un mundo fantastico, lleno de Hadas, Duendes, Elfos...y seres magicos.
    y en el2º, podrás encontrar : premios, mimos, juegos, homenajes y siempre premios dedicados a mis amig@s y segidor@s por este motivo,siempre encontrarás alguno para tí dedicado con todo mí cariño que podras lucir en tú precioso blog.
    Si te gustan y decides quedarte como un amig@ más será un honor tenerte, en mi humilde blog.
    Besos Nati.

    VálaszTörlés